Van még másik kompakt fényképezőgép a Sony DSC-HX60 -on kívűl amin van vakupapucs? Én gyakorlatilag csak ezt az egyet találom. Gondolom ilyen kis gépekhez máshogy nem lehet vakut csatlakoztatni.
Van az, csak mint mondtam, az ára más kérdés:
Ez már "bridge", de attól eléggé kompakt:
Hirtelen ennyi új van. Na meg a sok tükör nélküli, amik szintén eléggé kompaktak. Vannak nagyon aprók.
Szóval ne mondd hogy nincs, az áráról nem ejtettél szót.
A te ársávodban nyilván nem lesz, és főleg az általad linkelt gépnél pont nem a külső vaku fogja feldobni a képminőségedet...
Sokszor többet ér egy beépített felhajtható vakus, normális szenzoros gép... azzal is lehet deríteni ha okosan csinálod.
Hát igen, leginkább 100e alatt vennék fényképezőt. Nem is annyira az ár miatt, hanem ahogy bánnak a géppel itt a családban - az ütésnyomokat elnézve az objektíven nem csoda, hogy tönkrement a jelenlegi is. Így meg sajnálnék két háromszor többet rászánni.
De amúgy én a jelenlegi gépnél tényleg kevésnek érzem a beépített vakut. Ezek szerint a gyártók teljesen száműzték mára a vakupapucsot a 100e-es gépekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!