Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért csak a kattintás után...

ESteki kérdése:

Miért csak a kattintás után látom az expot? (Lumix GH5)

Figyelt kérdés
Hiába állítom a rekeszértéket, záridőt, ISO-t a finderben nem látok semmi változást, (mintha nem nyílna a blende stb.) viszont ha elkészítem a képet azon már látszanak a változások. (Szóval a mechanikus dolgokkal nincs probléma, csak egy beállítást nem találok.) Ha videó módban vagyok nem áll a probléma, ott látom ha állítok az expon. Fotónál (manuális módban) vajon mi lehet a probléma?

#fotózás #Lumix gh5
2022. jan. 4. 10:41
 1/1 A kérdező kommentje:

Meg is találtam a problémát. A beállítások - monitor/kijelző - állandó előnéz. alapból OFF-ra állítja a gép. Be kell kapcsolni.

Ezt itt hagyom, hátha valakinek segítségére lesz. :)

2022. jan. 4. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!