Mivel szoftvert használtok videóvágáshoz?
Nekem a Premiere Pro vált be. Még a "ratyi" gépemen is tökéletes munkát (renderelést) végez, csak hagyni kell neki 15-20 Gb szabad helyet a project könyvtárt tartalmazó meghajtón. Az elavult gépemen 20 óra alatt renderelt le egy másfél órás full HD home videót(iskolai farsang...), hibátlanul. A sony vegas ezt nem volt hajlandó elvégezni a gépemen, mindig lefagyott.
A Premiere egy logikusan felépített kiváló szoftver, érdemes időt szánni a megtanulására, nem okoz csalódást. Egyik kedvenc filmem szinkronját is tökéletesen megtudtam csinálni vele, egy 29,9 fps-ű videót hozzá nyújtottam egy 23.976-oshoz 5-10perces szakaszonként és hibátlan lett. Ezt sem tudtam a Vegassal megcsinálni.
Ha külön veszed fel a hangot egy videóhoz , a Premiere-ben két kattintással szinkronizálhatod a hangsávot a videóhoz.És akkor még nem beszéltünk a videó utófényeléséről, color gradeléséről...
Nem kell jobb program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!