Tudnátok egy jó ingyenes videóvágót/készítőt ajánlani?

Figyelt kérdés

2021. dec. 2. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van itt öt is!

[link]

2021. dec. 2. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Davinci resolve
2021. dec. 3. 02:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Meg ott van még a Microsoft ingyenes videó szerkesztője a Movie Maker és az Apple ingyenes videó szerkesztője az iMovie.

Arról nem is beszélve, hogy a YouTube Studio felületen is lehet alapvető szerkesztéseket végezni.

2021. dec. 5. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 A Movie Makernek mi is a specialitása? Egyszer hallottam valamit, amiért nagyon jó, de lehet, hogy tévedek. Na és valami olyasmit is hallottam, hogy már nem nagyon elérhető, windows 10-en. Tévedek?
2021. dec. 5. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 Fogalmam sincs. Azt se tudom, milyen verzió számai vannak a Windowsnak. 10+ éve nem használok Windowst.

De igazad van. Azt írja a MS weboldala: “Filmkészítéshez próbálja ki a Windows 10-be beépített Fényképek alkalmazást.”

2021. dec. 5. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Jé, tényleg, eddg nem is tudtam, hogy van ilyen. Eddig azt hittem, hogy ott csak mappa van. most bekapcsoltam, erre írta, hogy telepítette, pedig nem is kérdezett. :D M$ logika. :D

De hogy a filmszerkesztésnek mi köze a fényképekhez, nos ez rejtély.

Sokáig használtam én is linuxot.

2021. dec. 5. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az lehet a logika, hogy fotókat és videókat is többnyire egyaránt a telefonnal/fényképezőgéppel/kamerával veszel fel, ugyanonnan jönnek, hasonló módon kezeled. Nem teljesen hülyeség, bár az ilyen oprendszerbe integrált megoldásoknak nem vagyok feltétlen híve.

Én nem használok Linuxot, de Macen sem használom az Apple levelező, zenehallgatási és fotó rendező, szerkesztő megoldásait. Jobban szeretem a célszerszámokat - meg én magam eldönteni, hogy mit hol és hogyan tárolok. Nem szeretem, ha a rendszer majd megoldja helyettem.

Video szerkesztésben maradok az ingyenes DaVincinél.

2021. dec. 6. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ubuntu Studio nevű oprendszer. Hang, video, animáció. Full ingyenes, mivel linux.
2021. dec. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!