A gopro pc alkalmazás ezt írja:"graphics Processor Not Supported"?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy minimum milyen videokártyát kellene vennem hozzá hogy tudja webkameraként használni. Ugyanis nekem egy HD 4830-as kártyám van, de ezzel nem megy. Kipróbáltam másik géppel ami újabb azon működött.
A gopro oldalán csak a leírást találom, de azt hogy milyen igényei vannak azt nem találtam. Esetleg valaki tudja ezzel mi a baja?
Köszönöm hogy elolvastad!
2021. dec. 2. 11:39
1/4 anonim válasza:
Nem elég egyértelmű? Cagy csak nem tudsz angolul? Nem támogatott az a szar integralt szarod
2/4 A kérdező kommentje:
Hééj hejj hó :D
Micsoda barátságos vagy:)
De egyébként ez sem integrált ezt nem tudom honnan veszed bár lehet hogy te még magad alá kakiltál anyukád örömére, amikor én ezt vásároltam azért nem tudod. Ez simán csak régi. De nem egyértelmű mit szeretne a gopro minimum.
2021. dec. 2. 15:22
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen én ezt valamiért nem találtam. Bena voltam. Ezekszerint a Hevc-el lesz a baj ezt ez nem tudja.
2021. dec. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!