Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Az USM objektívek videózáshoz...

Az USM objektívek videózáshoz vannak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Canon EF 28-80mm 1:3,5-5.6 IV. Ultrasonic objektívet venni fotózáshoz, de nem találtam róla angolul bemutató videót hogy milyen fotós objektív, csak hogy milyen videós. Lehet hülyeséget kérdezek, de na.
2021. aug. 27. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az USM egy igen régi (1987-es) AF rendszere a Canonnak, amikor az SLR-ek igencsak nem tudtak videót rögzíteni, úgyhogy nem, attól, hogy egy objektív USM, még fényképezéshez valók. Úgyhogy ilyen szempontból nyugodtan vedd meg, fényképezni is tudsz majd vele. Az objektívről semmit nem tudok, úgyhogy azt a részét passzolom, hogy jó-e, vagy van-e annyiért jobb hasonló átfogással. :)
2021. aug. 27. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. aug. 27. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Általában azért használják az USM motoros objektíveket videózáshoz, mert halkabbak és kicsit "filmesen" állíta az élességet.
2021. aug. 27. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez 96-os gyártmány, szerintem filmes kitobjektív, a cél a 9x14 cm-es papírkép elfogadhatósága, ma egy képernyőn kinagyítva alighanem savanyú lesz a néző arckifejezése tőle. Ilyenféléket 2010 körül EOS filmes géppel együtt vettem 8-10 eFt-ért
2021. aug. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!