Fotókból videó?
Szóval azon elmélkedtem, hogy a telefonom kamerája teljes sötétségben képes hát nem valami jó, de abszolút kivehető és világos képet készíteni, persze ehhez tovább van nyitva a zár idő meg satöbbi + rádolgozik még az ai, de a kapott kép végeredményül sokkal másabb.
Ha pedig videót akarok rögzíteni az kapásból rosszabb / képkocka?
És hát persze a telefonom fotó sorozatba nem használja az az algoritmusos javítást a képeken meg nem képes 30kepkocka / másodpercre nem elég erős hogy olyan gyorsan feldolgozza, de esetleg nincs bárki olyan vagy bármi olyan anyag a neten / videó a youtubeon aki megpróbálta már a telefon algoritmusát és kameráját kivenni és egy erősebb hardverrel videót csinálni belőle?
Hiszen egy videó kimerevített képe jóval gyengébb, tömörített meg satöbbi, de teljesen más hatású alapból is.
Így olyat szeretnék látni, hogy képeiből videó. És nem ilyen 15-16fps stop motionre gondolok, hanem rendes mozgó képekre (hanggal ) de igazából elég csak azis hogy valaha valaki csinált e már hasonlót?
"Ha pedig videót akarok rögzíteni az kapásból rosszabb / képkocka?"
30 fps-es videónál szerinted mennyi a záridő?
1/30
egy képnél meg ahogy írod "tovább van nyitva a zár"
Videónál egy bizonyos záridőnél hosszabbat nem lehet beállítani. Csak a rekesszel vagy az érzékenységgel lehet világosítani a felvételen.
"de esetleg nincs bárki olyan vagy bármi olyan anyag a neten / videó a youtubeon aki megpróbálta már a telefon algoritmusát és kameráját kivenni és egy erősebb hardverrel videót csinálni belőle?"
Ezt a mondatot elmentettem, majd csinálok belőle pólófeliratot! :D
De amúgy nem... hába vennék ki a Zalgoritmust attól még az film fps-énél rövidebb záridőt nem lehet beállítani.
#1 30 fps-nél jobb esetben 1/60 a záridő...
Egy képkocka két félkockából áll az interlaced-scan miatt.
a kérdésben telefon szerepel
annál 1/30
#3 Hazamegyek megnézem nekem mennyivel vesz fel, kíváncsi lettem. De ettől függetlenül még mindig túl gyors a záridő.
Egyébként meg, hogy folyamatos képfolyamot láss, ahhoz nem árt a 24 képkocka másodpercenként, szóval nem tudom kérdező, hogy akarod kivitelezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!