Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan kell SD kártyát formázni?

Hogyan kell SD kártyát formázni?

Figyelt kérdés
Néha kiírja az SD kártyámhoz, hogy formázni kell és nem tudom használni, hála égnek megoldottam eddig mindig, viszont elég kellemetlen, már másfél éve használom a kártyát, nem állítottam el tudtommal semmit, ezért nem értem..

2021. júl. 25. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
erre én is kíváncsi vagyok
2021. júl. 25. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Bármilyen SD kártyát fogadó gépben/laptopban/okostelefonban(akár még egy hagyományos telefonon) is lehet formázni. Beteszed a kártyát, gépen/laptopon jobb klikk a kártyára, formázás. Lefut és kész. Telefonon a tárhely beállításoknál megkeresed a kártyát, és a kiadás alatt, vagy felett van egy formázás gomb,arra rányomsz, és formázza. Nyomógombos telefonon pedig megkeresed a fájlkezelőt, azon belül a kártyát és annak beállításait, kikeresed a formázást, lefut, kész.
2021. júl. 25. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

számítógépen ugyanúgy formázd mint egy pendriveot

ExFAT formátumra formázd! Ezt minden is felismeri

Aztán tedd be az eszközbe amiben használod és ott is formázd le.

Nekem ez vált be a GoPronál... mindig lefagyott a felvétel, megszakadt, elveszett. Amióta gépen is leformázom a kártyát azóta nem ferdült elő ilyen.

2021. júl. 25. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! (:
2021. júl. 25. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha van rá lehetőség akkor a fényképezőgéppel kell formázni!

Lsd Menü

2021. júl. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!