Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hamarosan fényképezőgépet...

Hamarosan fényképezőgépet veszek. Mi legyen a következő? Canon vagy Sony?

Figyelt kérdés

Eddig Canon eos 700d-vel fotóztam, az objektívek sem voltak csúcskategóriásak. Most szeretném lecserélni a szettet profibb cuccra.

Canon eos R és Sony a7iii a kinézett váz.

Portré, divat, termék, esküvő, street. Minden mást is szeretek fotózni, de ezek a fő kategóriák.

Eddig Canonos voltam, a párom is, ő most Sonyra váltott, de még nem tud túl sok tapasztalatot mondani.

Az ismerőseim közül sokan tértek át Sonyra és csak áradoznak azóta. Én drágállom az objektíveket, de ha tényleg annyira jó talán el tudom nézni az árakat.

Eléggé elbizonytalanodtam, nem merek márkát váltani, de mégis ott van a fejemben a dolog.

2021. júl. 18. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A felettem szólóknak java részt igaza van, így nem írom le még egyszer ugyan azt. Talán annyit fűznék hozzá, hogy rengeteg Canonos vált mostanában Sonyra. A sportfotósoktól kezdve az esküvő fotósokon át a termék fotósokig. Egyre több olyan hirdetést is látok, hogy komplett Canon felszerelés eladó Sonyra váltás miatt. Illetve mint sportfotós az olimpiai közvetítéseken is megfigyeltem, hogy sokkal több fotós használ Sonyt, mint eddig. Túlnyomó részt Canonok voltak Rióban a felvételeken, most rengeteg Sonyt láttam.
2021. aug. 7. 23:51
 12/12 anonim ***** válasza:

"most rengeteg Sonyt láttam"

A fényképek mást mutatnak.

2021. aug. 8. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!