Ilyen hatást hogyan lehet elérni photoshopban?

Figyelt kérdés

[link]

Néztem ilyen vintage effect videókat, de nem jó egyik sem. Egy "modern színhű" képből szeretnék ilyen hatást elérni. Hogyan?

2021. júl. 16. 23:59
 1/7 anonim válasza:
15%
Nem tom talan retro cam alkalmazas
2021. júl. 17. 00:36
 2/7 A kérdező kommentje:
??? Én nem valami gagyi telefonos cuccot akarok. Komolyabban foglalkozom a fotózásra és szeretném tovább feljeszteni magam. Igényes munkát akarok.
2021. júl. 17. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Brightness-contrast, Hue saturation + curves elég erre.
2021. júl. 17. 01:17
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Amit keresel, az az Action. Ha nem mennek a beallitasok, vagy nincs kedved szorakozni vele, vagy tobb kepen kell alkalmazni egyszerre, akkor le lehet tolteni mindenfele elore elkészített beallitast, de te is tudsz elmenteni es letrehozni ilyeneket. Talan keress ugy, hogy Retro Action, a komolyabbakert lehet kell fizetni is.

[link]

2021. júl. 17. 05:46
 5/7 anonim ***** válasza:
2021. júl. 17. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, ez elég gyöngén van megszerkesztve, de ha igényes módszert keresel, akkor színezésnek hívják (color grading). PS-ben nem tudom mennyire macerás ez, de Lightroomban van rá dedikált HSL filter, amiben szépen lehet állítgatni a színeket fényesség alapján.
2021. júl. 20. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ehhez nem is kell photoshop

Visszaveszed a kéket, kicsit erősítesz a piroson és vissza veszed még a fényerőt és a kontrasztot is.

2021. júl. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!