Van itt olyan aki ért a Photoshophoz?

Figyelt kérdés

Kellene egy kis segítség.

[link]

Ebben a videóban, amit a végén csinál gombkombináció, annak windowsos gépen mi a megfelelője? Mert lépésről lépésre ugyanazt csinálom mint ő, kivétel az, és amikor mentem a camera raws filtert, akkor nekem a fekete fehér kockák ott maradnak a kép szélén a korrekció miatt, nem úgy mint neki.

2021. máj. 17. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Hát, ehhez igazából nem kell Camera Raw filter meg semmi varázslat, csak a jó öreg, kutyaközönséges Transform (Ctrl + T), meg néhány segédvonal a képernyőre h lásd a vertikálist, aztán a sarkait húzgálhatod a képnek, tökéletesen ki lehet korrigálni a perspektívát. (De mondjuk én elég oldschool vagyok, több mint 20 éve tolom a Ps-t, amikor még nem volt benne ennyi fancy tool.)
2021. máj. 17. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint hogy átlátszó rész marad a torzítás után? Hát azt vagy levágod, vagy odaretusálsz hagyományos eszközökkel valamit, ami illik a képbe. Ha van elég ismétlődő minta mondjuk egy épület esetében, akkor nyilván ablakokat, homlokzatot, mondjuk.
2021. máj. 17. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval a videón is annyit csinált hogy ahogy kilépett a camera rawból, automatikusan becropolta a ps a képet, hogy a fekete fehér kockás részek eltűnjenek?
2021. máj. 17. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
C gombbal, vagy crop toolal letudod vágni, ahol nincs semmi. Ez a hátránya az utólagos perspektíva korrekciónak. Nyilván ezért vannak Ts objektívek
2021. máj. 17. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Tilt shift adapter mennyire jó alternatíva tilt shift objektív helyett?
2021. máj. 18. 02:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jó alternatíva.
2021. máj. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!