Csak akkor működik a tolatókamera ha a kocsi nincs beindítva utána már nem, mi lehet a baj?
Sziasztok,
Adott egy VW jetta 2007 évjáratú autó, most vásároltam bele egy android fejegységet és egy tolatókamerát ( [link]
Amikor az autó nincsen beindítva csak gyújtáson van akkor van kép, amint be van indítva a kocsi, nincsen kép. Azt olvastam hogy a RCA kábelen lévő piros vezetéket nem kell bekötni, csak akkor kéne ha úgy is szeretném használni ha még gyújtáson se lenne, így egyenlőre azt nem tettem meg (de ha szükséges hova célszerű bekötni)? A 12v kábelt a tolatólámpára kötöttem rá.
Némelyik fejegységnek kell egy külön 12V-os jelkábel (amit én szereltem azon rózsaszín volt), amin ha 12V-ot kap, akkor vált át a tolatókamerára a képernyő, az a piros vezeték az rca-val egybeépítve erre (is) jó.
Azt talán el tudnám képzelni, hogy az a 12V-os jel hiányozhat neki és az hülyíti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!