Hikvision DVR folyamatosan csipog ha be van kapcsolva, hogyan lehet kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Kerestem menüben mindenhol, de nem találtam.

Aztán arra gondoltam, hogy csak akkor csipog, ha valaki állítgat benne valamit, de nem, ha kijelentkezek akkor is csipog kb fél percenként.

2021. máj. 3. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamit próbál mondani. Lehet aktív mozgásérzékelést jelez, lehet Winchester hiba, vagy elfogyott a tárhely...a karbantartás menüben nézd meg, vagy a beállítások menüben.
2021. máj. 3. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Hdd még nincs benne, de kikapcsokni nem lehet valahogy?
2021. máj. 3. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Átküldöd a Használati Utasítást? Megnézem benne.
2021. máj. 3. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Amit mellékeltek használati utasítást végigolvastam, általános jellegű a dvr-ekre nézve, csipogásról, hangjelzésről egy szó nem volt benne.

Erről a típusról van szó:

Hikvision DS-7104HQHI-K1S

2021. máj. 3. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És ezen már túl vagy?

[link]

2021. máj. 3. 18:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült! :)
2021. máj. 3. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen.

Akkor most levezetem neked, így utólag, hogy hogyan sikerült megoldanom a problémádat, hátha legközelebb már neked is menni fog egyedül!

Probléma. Meg akarod oldani. Elolvasod a használati utasítást. Kevés. Rákeresel google-n a problémára. Elolvasod az első találatot. Kipróbálod. Működik. Mindenki boldog.

Látod, nem űrtudomány. Sokat kell gyakorolni, menni fog, hidd el!

2021. máj. 3. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gúnyos megjegyzést is, a probléma megoldása mellett! Mindenki boldog! :)

Sokat fogom gyakorolni, de csak azért, hogy kisebb esélye legyen annak, hogy olyan embertől kelljen segítséget kérnem, akinek a segítségnyújtás után ilyen kioktatásra kell pazarolnia az idejét.

Ne haragudj, hogy raboltam az idődet!

Ment a pipa a válaszaidra! (az utolsóra is ;) )

2021. máj. 3. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább volt oktató jellegű mint gúnyos, de persze rád bízom, mihez kezdesz vele.

Ha hozzájárulok, hogy néha kicsit használd az agyadat és ne csak várd, hogy a sültgalamb a szádba repüljön, akkor részemről már hasznos volt.

A stílusom meg olyan amilyen. Nem kell szeretni, de a sima szívesen után biztos nem gondolkodsz el azon, miért van szükséged mások segítségére egy ilyen pitiáner kis probléma megoldásához - pedig tényleg nem tűnsz hülyegyereknek.

2021. máj. 3. 21:01
 10/10 anonim válasza:
Persze hogy csipog ha nincs benne HDD
2023. aug. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!