Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyit érhet a CHINON M-35...

Mennyit érhet a CHINON M-35 ös fényképezőm?? 32 éves kítűnő állapotu.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ha erről van szó akkor - talán mivel ritkaság - 2-3 ezer forintot. Max.

2021. ápr. 8. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Attól is függ, hogy melyik, milyen állapotú, milyen obival...

És hogy használatra adnád-e el valakinek, ami nehéz lesz kicsit, vagy pedig gyűjtőknek és hobby célra...

És hogy hová.... mert néhány régi cuccot olykor megéri külföldre eladni postaköltséggel is

de secc/kb úgy 500 - 15000 HUF között akárhol

2021. ápr. 8. 21:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Nézegeted az ebay-en, meg mittudoménhol hogy mennyiért vannak kint ÉS mennyiért viszik is el.... (mert hiába árulnak valamit qvadrágán, ha senki se veszi meg...)
2021. ápr. 8. 21:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Ezt a típust nem találtam meg a neten. (M-35) Bár amikor hozzám került használtan már akkor nagyon ritka és értékesnek számított. Igaz eltelt (az előbb rosszul írtam 37éves) 35 év.
2021. ápr. 8. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocs, ez sosem számított értékesnek, legfeljebb azok számára, akik pont ezt hiányolták, Chinon márkabolondok például.
2021. ápr. 9. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Belépsz valami analóg fotós csoportba és segítséget kérsz az értékeléshez, lehetőleg fotóval illusztrálva. Még mindig ez a elegyszerűbb.

Egyébként az alapbaj, hogy röpke 37 év alatt a bányászbéka segge alá csúszott a filmes gépek ára, mert mindenki meg az anyja is digitálissal fotóz, ha nem fényképezőgéppel, akkor telefonnal. Mostanában érzékelhető némi áremelkedés a filmes gépek között (részben mert retro és menő, részben, mert az emberek mégis szeretik a kézzelfogható dolgokat), de csodát ne várj és inkább bizonyos gépeket kapnak fel pl. megbízhatóság alapján.

All in all, én nem csodálkoznék, ha arra futna ki, hogy többet ér, ha berakod a vitrinbe nézegetni vagy elkezded használni.

2021. ápr. 10. 07:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Bár lehet,hogy csak nekem jelent értéket.
2021. ápr. 10. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez egy egyszerű, alaptudású műanyag kompaktgép. Sosem volt "nagyon" értékes. Pár ezerért esetleg elviszi, akinek még nincs a gyűjteményében.
2021. ápr. 10. 23:44
 9/13 anonim ***** válasza:

2-es és 3-as vagyok

a Chinon gyártott komoly gépeket is és nem a leggagyibb kategóriába tartoztak azok, nem SMENA jellegű gépek voltak

2021. ápr. 11. 01:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Valóban ez egy komoly gép! Már a maga idejében egyedülálló tulajdonsága volt.Gombelem kellet bele és 3 led jelezte,hogy a rekeszidő megfelelően van-e beállítva. Nagyon jó felvételeket lehetett készíteni vele.
2021. ápr. 12. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!