A biztonságikamera/kamerák csak akkor rögzitenek ha megnyomják azt a gombot?Rányomnak a rögzítésre?.Ha csak simán megy a kamera kép, nem rögziti semmi szerverre meg sehova?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:35
11/18 anonim 

válasza:

10-mert te most mit csináltál? Én legalább beismerem ha hibáztam.
12/18 anonim 

válasza:

Nem, te azt hazudod, hogy melléütöttél... :D
13/18 anonim 

válasza:

Igen, fizikailag oda kell menni. Utána visszamenni a raktárba, mert nem érik el létra nélkül. Szóval létrával a hónuk alatt visszabattyognak a kamerához, hogy benyomják rajta a piros "rögzítés" gombot, de rájönnek, hogy nem, a szobalétra sem elég hozzá, hogy felérjenek a plafonig, ezért új kört tesznek és végre hoznak egy normális létrát. Ameddig ez a folyamat lezajlik a boltot 3-szor kirabolják, de azért még megpróbálják negyedszer is kirabolni, így csodák csodájára lesz felvétel a rablókról.
14/18 anonim 

válasza:

“ Nem, te azt hazudod”
Ezt csak akkor állíthatod, ha:
1. Látó vagy
2. Beépített hazugásvizsgáló van a telefonomban, amit te ki tudsznolvasni
3. A te szavad többet ér mint az enyém.
Mivel feltehetőleg egyik sem áll fent, így maradsz simán egy rágalmazó troll.
15/18 anonim 

válasza:

Persze, mert olyan könnyű az u helyett a-t ütni. Pont ott vannak egymás közelében. :)
De azért cuki vagy, ahogy próbálod kimagyarázni. ;)
16/18 anonim 

válasza:

Nincs mit kimagyarázni.
Nem kell egymás mellett lennie, ha nem vagyok ott a topon angolból(alapfokon sem). Lehet az elírás jobb szó lett volna. Ez a 2 szó mindig problémát jelent nekem.
A mondanivaló lényege, hogy egy ideje látom a tevékenységét, 80%-ban csak kötekedés, nem a válasz a cél. Nekem mindegy hogy homo vagy hetero.
17/18 anonim 

válasza:

Jól van, ha gyáva vagy hát gyáva vagy. Nekem mindegy.
18/18 anonim 

válasza:

17 akkor legyek gyáva, ha ettől jobb a szegényes lelkednek. Bár az a vicces, hogy az első hozzászólásodban pont te magyarázod meg, hogy ez miért is baromság. Nem anonim oldalon, vagy az életben lehet tényleg félnek tőled. Akaratlanul is közveszélyesek, akiknek ilyen káosz van a fejükben. Szoktál vitatkozni is magaddal néha?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!