Xiaomi 70mai Smart Dash Cam 1S, korrupt videófelvétel probléma?
Figyelt kérdés
Januárban vettem egy ilyen menetrögzítőt. Eleinte úgy tűnt minden rendben, aztán február környékén egyszer ránéztem és láttam, hogy a fényképek, illetve a vészfelvételek egy része korrupt és a fájlok üresek, méretük 0 bájt, viszont a folyamatos hurokfelvétel rendben volt. Most ránéztem ismét és azt látom, hogy már a hurokfelvétel is teli van korrupt fájlokkal, ilyenformán pedig a haszna nullára csökken.
A kérdésem az, hogy ezt a kamera hibája okozhatja, vagy lehet esetleg a memóriakártya? Vadiúj Kingston 64GB-os class 10 memóriakártya van benne.
2021. ápr. 6. 17:23
1/9 anonim válasza:
LoL mintha én írtam volna ki ezt a kérdésrt.Ugyanezzel küszködöm. Most van útom egy Samsung Class 10 U3 SD..
2/9 anonim válasza:
Cserélhetnénk tapasztalatot, hátha rájüvünk mi a gond.
3/9 anonim válasza:
Ja és nekem is Kingston 64gb Class10 van most
4/9 anonim válasza:
Na én ezért vettem az enyémbe BlitzWol-fot.
Azzal nincs ilyen probléma.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem egyedi eset. Felkeresem majd őket a napokban garanciával, aztán meglátjuk mi történik.
2021. ápr. 7. 07:10
6/9 anonim válasza:
Figyelj, én már kutakodtam Dascham fórumokon is, másnak megy szépen. Szerinten a Kingstone kártyát nem komázza valamiért.
7/9 A kérdező kommentje:
Még ha így is van, ez akkor is a kamera hibája. Egyrészt milyen dolog az, hogy problémázik az egyik legnépszerűbb gyártó kártyáival annak ellenére, hogy a kártya minden előírásnak megfelel (megfelelő formátum, méret, osztály)? Másrészt ha ez a helyzet, akkor ezt miért nem tüntetik fel valahol? Vagy így, vagy úgy, de a probléma a kamerában keresendő.
2021. ápr. 7. 16:55
8/9 anonim válasza:
Samuval jól műkődik? Megoldódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!