Milyen streamer kamera és mikrofon amivel normális minőségbe lehet már youtubera tartalmat gyártani?
Lehet rossz felbontásban veszed fel, ha jobb alsó sarokba rakod a webcam képet, akkor nem kellene annyira hangyásnak lenni. Megfelelő drivert szedett le hozzá a windows?
700k felbontás nincs :D - 720p-t elég kellene lennie.
Kapcsold ki a laptop microfonját, mert az spc nem tűnik rossznak, láttam már streamert tescos mikrofonnal is, recsegés nélkül.
leginkább a világításon múlik a képminőség. minél több (lehetőleg egyenletes, szórt) fény legyen. legjobb egy erős lámpával egy veled szemben levő fehér falat, kendőt vagy esetleg lepedőt megvilágítani - persze lehet venni profi diffúzort, soft boxot is a stúdiólámpákhoz.
azért van vacak, doboz hangod, mert túl messze vagy a mikrofontól. minden mikrofont minél közelebb kell tenni a szádhoz, hogy jó legyen a hangminőség.
legolcsóbb megoldás egy csíptetős mikrofon lehet. legjobb minőséget egy rádiós/podcast mikrofon ad, viszont ezekbe néhány centiről kell beszélni, így mindenképp látszik a videón, sőt akár a fejed jó részét el is takarhatja.
legkevésbé egy puska mikrofon látszik, de azt is érdemes úgy elhelyezni, hogy minél közelebb legyen hozzád - ez szokott a filmekben is belógni a képbe, amikor nem figyelnek eléggé oda, hogy a kép szélén kívül maradjon...
Mondjuk nem adtam viszonyítási alapot ilyen minőségü videót milyen eszközzel tudok csinálni? https://www.youtube.com/watch?v=UuZD8VobBRU&t=60s&ab_channel..
csak 1080p és gyönyörűen tiszta a kép a kamera a mit linkeltél nagyobb felbontásu mégse csinál ilyen szép felvételt. Nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!