Melyik ring lightot vegye?
Szeretnék venni egy lehetőleg kis méretű ring lightot a webkamerámhoz mert nagyon rosszak a fényviszonyaim az online órákon. Gyorsan szükségem lenne rá ezért, bár nem szeretek, magyar oldalakról kell rendeljek. Itthon viszont elég kicsi a választék. Nem szeretnék rá többet költeni néhány ezer forintnál de azért szeretném, hogy működjön rendesen. Kettő terméket találtam. :
Na most, az első irreálisan olcsó szerintem. Lehetséges ez? Lehet, hogy valójában semmire sem jó? Azt is el lehet mondani erről az elsőről, hogy nincs álványa, se semmi csiptetője. Ez annyira nem probléma, tudok valamit eszkábálni itthon hozzá. Az elsővel szemben a másodiknak reálisabb az ára. Az viszont kisebb és kevesebb leddel rendelkezik. Tudom, alapvetően mindkettő egy bóvli vacak de szerintem egy ilyen kaliberű fény megfelelne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!