Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik “budget” teleobjektívet...

Melyik “budget” teleobjektívet választanátok? Tamron 150-600 G2 vagy Sigma 150-600 Sports?

Figyelt kérdés
Sajnos a keretem nem enged többet, ezen a két objektíven gondolkodom. Azt hallottam az első szériás Tamron nem volt olyan jó, ezért a G2-n gondolom. Viszont ott a Sigma Sports is ami elvileg jobb mint a Contemporary.
2021. márc. 14. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
A sport nyilván gyorsabb. De sajnos a kérdésedben nem tudok értékelhető választ adni, mert én nem vennék ilyen hatalmaz gyútáv tartományú kályha csöveket. Ha nagyon kell a 200-300+ tartomány, akkor sajnos csak ezek vannak.
2021. márc. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!