Miért nézek ki furán ha tükrözve van a selfie? :D (nem tudom jó kategoria e)
Figyelt kérdés
Sziasztok, ha csináltok az arcotokról egy képet tükrözés nélkül amin teljesen jól nézel ki stb aztán beállítjátok a tükrözést (mintha saját magad jönne veled szembe) ti is kb elszörnyedtek?xdd Szóval alap képeken nincs semmi feltünő vagy bármi, de ha tükrözöm akkor irtózatosan kacsal leszek (ami egyébként nem vagyok),sőt nem hogy a pupillám nem áll rendesen, de olyan mintha a két szem forma, méret, alak két különböző emberé lenne. A másik még a szám, mert kb úgy néz ki mintha a bal ajkam le akarna menni a nyakamra. Tudom sok hülyeség meg vannak fontosabb kérdések is, de mással is van ilyen?:D2021. márc. 13. 23:02
2/2 anonim válasza:
Mindenkinek asszimetrikus az arca, a tükrözésnél vagy azt kikapcsolva szokatlan lesz a fordított kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!