Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mit jelent az, hogy 5 percres...

Mit jelent az, hogy 5 percres darabokra vágja a felvételt?

Figyelt kérdés
A termékleírásban az szerepel, hogy felvételi idő korlátlan. Elviekben több órás folyamatos felvételt képes biztosítani, akár külső tápegységről, mondjuk egy power-bankról is működtethető. Ezt az 5 perces darabolást nem nagyon értem, akkor ezzel nem is lehet például egy órás videót lementeni? Ha megnyomom a stopp gombot, csak előző 5 percet menti el, vagy ezt hogy kell érteni? Vagy lementek egy órás videót, és azokat 5 percekre feldarabolja, vagy nem értem.

2021. febr. 17. 03:49
 1/5 anonim válasza:

Szia, fedélzeti kameráról van szó?

Mert ha igen, úgy tudom, hogy a felvételi idő valóban korlátlan, egészen addig míg be nem telik az sd kártya.

Miután betelt, a legrégebben felvett öt perces videót törli, és a helyére az új videót rögzít.

Tehát ha mondjuk 1 óra hosszú kocsiút alatt 12 db öt perces felvételed lesz. (Felvétel 001, Felvétel 002, stb...)

Ez elvileg azért jó, mert ha betelne az sd kártyád akkor is tudsz zavartalanul rögzíteni tovább, illetve ha mondjuk baleset ért, megnyonsz valami gombot, és az jelzi a kamerának, hogy azt az öt percnyi anyagot ne törölje le magától.

Remélem érthető volt. (Ja és még annyit, hogy nekem nincs ilyen kamerám, csak rengeteg videót néztem róla, mivel engem is érdekel ez a téma.) :D

2021. febr. 17. 06:35
 2/5 Szirty ***** válasza:

Korlátlan felvételi idő 5 perces darabokban.

Minden file (részlet) hossza max 5 perc, de ebből sok lehet.

2021. febr. 17. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy a gagyibb kamerák úgy vágják 5 percesre a felvételt, hogy leállnak egy pillanatra, majd újraindulnak. Magyarul lesz néhány mp. szakadás. Ha kifejezetten videót szeretnél belőle csinálni, akkor ez deal breaker lehet.
2021. febr. 17. 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából már annyira nem számít, mert megrendeltem.

Köszönöm a válaszokat.

2021. febr. 17. 19:37
 5/5 Szirty ***** válasza:
Akkor I.J!
2021. febr. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!