CMYK színeket kellene kicsit megváltoztatnom. Mit merrefelé változtassak és mennyivel? Színtévesztő vagyok azért kérnék segítséget.
Figyelt kérdés
0,95,95,0 piros színt kéne élénkebbé tenni2021. jan. 29. 16:30
1/7 anonim válasza:
Élénkebbé nem nagyon tudod, ez közel maximum, ennél élénkebb, teltebb már nem nagyon tud lenni (0, 100, 100, 0 lenne a maximum telítettsége).
2/7 anonim válasza:
Feltéve persze ha 0-100 a skála.
3/7 anonim válasza:
Miért, a CMYK-t milyen más módon használják még?
4/7 anonim válasza:
Itt próbálkozhatsz:
Az említett szín az majdnem a legélénkebb piros, ha nem látod jól, akkor helyette valamilyen másik színt kellene választani inkább.
5/7 anonim válasza:
Ha színtévesztő, akkor ugyan hiába mutatsz neki online konvertert meg színkeverést.
6/7 anonim válasza:
Az oldalon tesztelheti a csúszkákkal, hogy milyen keverést lát jónak a piros helyett.
7/7 anonim válasza:
Bár jó lenne, ha a kérdező reagálna, de én úgy sejtem, hogy nem saját magának akar színt keverni, arra képes lenne önmaga is, ha az eredetit létre tudta hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!