Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nem ismeri fel az usbt a gépem!?

Nem ismeri fel az usbt a gépem!?

Figyelt kérdés
nem ismeri fel a kamera usbjét a gépem, azt írja ki, hogy nem felismerhető, hibás. Ilyenkor mi a teendő? nem csak a kamerát nem ismeri fel, hanem a kártyaolvasót sem. Pontosabban felismeri, de hibásnak írja ki.

2021. jan. 21. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Oké, kezdjünk részletekbe menni.

Semmilyen usb eszköz nem működik egyik portban sem?

Vagy csak ez a két eszközöd? USB egér, billentyű, az megy?

2021. jan. 21. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az aljzataim rosszak, én kihúzom a dugót és újra bedugom kissé más irányultsággal.
2021. jan. 21. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
az egeret erzekeli, laptoprol van szo egyebkent, bocsanat nem pontosan irtam:/. Semmi mast nem erzekel, sem a fenykepezo sajat usbjet, sem a kartyaolvasojet. Mar tobb usbvel is probaltam, hatha azzal van a baj, de nem:/
2021. jan. 22. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!