A wifis kamerákkal lehet live videókat is közvetíteni? Vagy min alapszik a live funkció?
ezt találtam a leírásban:
"Ossza meg a videóit az interneten Wi-Fi-n keresztül
Ossza meg ismerőseivel és családjával utazásának hangjait és látványát. A Wi-Fi adapterrel* vezeték nélkül küldhet videót okostelefonjára vagy tablet készülékére Handycam® videokamerájáról, majd megoszthatja azt a PlayMemories™ alkalmazás segítségével. Okostelefonját használhatja a Handycam® távvezérlőjeként is."
Oké, de pl laptopomra is telepítem a Playmemories szoftvert és ezen keresztül tudom vezérelni is a kamerát (azaz párosítani vele), és tudok élőben is venni, azaz pl közvetíteni miközben vesz?
pl:
egyáltalűán mitől függ a LIVE STREAMING funkció?
olvasom egy másik kamera leírását, és ott kifejezetten fel is tüntetik ezt. de akkor mi ennek az alapja, milyen elven működik a live?
pl: CX625-ös kameránál írja
"
Wireless Function
WI-FI®
Yes(Wi-Fi Compatible, (2.4GHz band) )15
NFC™
Yes
LIVE STREAMING
yes
"
a CX450-esre a sony honlapja azt írja h "live stream", kifejezetten kiemeli ezt a funckiót.
az lenne a cél, hogy valamilyen módon kapcsolatot létesíteni a laptop és a kamera között, így aztán akár felvétel közben kapásból mehet élőben is ugyanaz, amit vesz. laptopról meg fene tzudja, skype, egyéb videót is adni képes program, nemtom melyik a jobb erre. az OBS-nek mi az előnye?
rendeltem video capture hártyát, ez ugye a kamera hdmi-jéből usb-n viszi be az infót a laptopba, kíváncsi vagyok, ezzel működik-e ...
ha igen, akkor ilyen elven végül is mindegyiknek működnie kell ha van hdmi kimenete, de magát a funckiót hdmi nélkül nem értem akkor se.
sportkamerákra jellemző h rá írják (pl sony AS200), de gőzöm nincs, hogy működik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!