Cewe fenykep elohivason szep kepek lesznek a vegeredmeny vagy melyik oldalt ajanlanad?
Szia!
Nekem nem volt vele eddig problémám, fotóalbumot is szerkesztettem már ott és a végeredmény számomra mindig csak pozitív volt.
Azt írja, hogy "Nekem nem volt vele eddig problémám" tehát egyelőre az eddigi tapasztalatai alapján meg van elégedve a szolgáltatással, "fotóalbumot is szerkesztettem már ott" tehát hozott létre könyv formátumot a saját képeiből "és a végeredmény számomra mindig csak pozitív volt" azaz eddig még nem volt negatív tapasztalata.
Szerintem elég értelmesen fogalmazott elsőre is, de remélem, így már érted.
Hát ha a képek jók akkor a nyomtatott minőség is jó lesz.
Én is csináltam már ott fotókönyvet és rohadtjólnézki!!!! (persze én minimálisan értek is a fotózáshoz, meg a gépem is rendben van, nem kaputelefonnal fotózom)
#3: ITGuy a kérdésre értette, hogy megfogalmazhatta volna értelmesen is a kérdező.
De a lényeg, hogy a fotónyomtatással önmagában nincs gond, tapasztalataim alapján a nagyobb kihívás az, hogy a megrendelő tudjon olyan minőségű képeket beküldeni, amik értékelhetőek. Mert 10-ből 4 ember olyan minőségű, viberen átküldött, Facebookról letöltött képeket küld nyomtatásra, hogy néha a saját fejemet is szétverném egy baltával, csak ne kelljen ezeket nézegetnem.
A nyomtatott fényképek átlag minősége emiatt a történelem során szinte soha nem látott mélypontra zuhant vissza, 100 éves fotók igényesebbek, jobb minőségűek sokszor, csak amiatt, mert hülyülnek el az emberek. Ah, bocs, ez most kijött belőlem.
A CEWE jó, küldd oda nyugodtan a fotóidat, csak figyelj rá, hogy jó felbontásúak legyenek.
Ne legyen homályos a kép.vagy életben.
Én pont most karácsonyra készítettem egy fotó füzetet ajándékba és nagyon jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!