Terméket hogy jobb este fotózni (ha már nincs természetes fény)?

Figyelt kérdés
Villanyt lekapcsolni és vakuval, vagy villanyt fel és vaku nélkül?
2021. jan. 7. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Nekem természetesen
2021. jan. 7. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Mivel a termék nem mozog, ezért szerintem villanyt fel, vaku nélkül, állvánnyal, vagy ha nincs, máshogy megtámasztva a gépet.
2021. jan. 7. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ milyen égőd van. Nekem a LED lámpám nem elég, hogy ISO 1600 alatt értelmes képet csináljak.
2021. jan. 7. 17:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Hagyományos izzók vannak a csillárban

Igazából az árnyékokat meg a terméken keletkező fényes pontot (nem tudom, hogy hívják) akarom elkerülni.

Kezdő vagyok

2021. jan. 7. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Gasználj derítőlapot

Fogj egy fehér lepedőt és a mögé tegyél egy lámpát.

Nem fog egy pontban becsillanni a fény.

És nem lesznek éles árnyékok.

2021. jan. 7. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Vagy a derítőlap ahogy felettem írták, vagy...

[link]

Attól függ mennyit használnád és mekkora termékeket akarsz fotózni. A kicsiket már elérhető áron kapni, Ebayről akár filléres tétel is lehet. Kezdőknek elég praktikus dolog.

Ma már internet a barátod, rengeteg magyar nyelvű leírást találsz vagy videót a termékfotózásról. Szánd rá azt az 1-2 órát, hidd el könnyebb lesz ha tudod honnan indulj ki.

2021. jan. 8. 01:38
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Válaszd meg a háttér színét! Oldalra meg tegyél valami fehér anyagot (Vászon, farostlemez stb.)

Ha nincs diffúzorod akkor megteszi egy vagy két réteg pauszpapír is 5-6 centire a vaku elé.

[link]

2021. jan. 8. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

most ezt így hogy? miért lettünk lepontozva? :D

hát száradjon le a farkad...

2021. jan. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!