Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fajta USB csatlakozó...

Milyen fajta USB csatlakozó ez (kép)?

Figyelt kérdés

Panasonic kompakt kamerához van, de szerintem bekrepált, elég régi. Lehet, hogy nem sztenderd, hanem Panasonic szabvány?

Köszi!

[link]

2021. jan. 1. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
A formája alapján mini B típus, de az érintkezők szerintem nem szabvány helyen vannak.
2021. jan. 1. 18:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy DSLR-hez van egy ilyen kinézetű kábelem, a gép fedlapján A/V out felirat szerepel
2021. jan. 1. 18:23
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Az USB Mini B egész máshogy néz ki!

Ez nem szabványos USB csatlakozó.

A szokásos kifakadásom következik:

Mi az ördög kénköves patájáért nem lehet leírni, milyen kamerád van?

Titok?

Szégyelled?

Nincs ráírva?

Ha a kérdésben megadtad volna, már utána tudtunk volna nézni, milyen csatlakozója van, meglenne a válasz, kész, mindenki boldog.

Ehelyett itt találgatnak egyesek, mások meg nem tudnak neked segíteni, mert csatlakozó alapján megtalálni egy gépet szinte lehetetlen, míg fordítva, ugye, már rég tudnánk, mi ez...

Én nem szeretek barkóbázni, nem állok neki találgatni, milyen Pana géped lehet.

Majd ha méltóztatsz leírni, ha méltóztatsz elég infót adni nekünk, hogy tudjunk segíteni, akkor talán valaki veszi a fáradságot, és utánanéz.

Mondd meg őszintén: miért titok, milyen gépről van szó?

2021. jan. 1. 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
8 pines mini usb.
2021. jan. 1. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
És a 3. válaszolónak piszkosul igaza van, rendszeresek a csekély információt tartalmazó kérdések.
2021. jan. 1. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
2021. jan. 2. 07:53
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Hetes, miről írsz? Semmilyen személyeskedés nem volt kérdezőtől. Azonban a te arrogáns, kötekedő személyiségedet megismerhettük, már a hármas válaszodban is.
2021. jan. 2. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
3-7, én sem láttam semmilyen sértőt. Viszont a te hozzászólásod tele van lenéző, lekezelő mondatokkal. Mivel tökéletesen látható kép lett mellékelve, teljesen lényegtelen a kamera modellszáma, aki tényleg ért hozzá, és nem csak kötekedni akar, az meg tudja válaszolni. Akkor viszont miért kell ezt csinálni? Ettől érzed jól magad? Vagy ilyen ember vagy?
2021. jan. 2. 10:27
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
10:27 pontosan. Meg mi ez a többes szám, hogy “máskor is szívesen segítünk majd”? Miért beszél mások nevében?
2021. jan. 2. 10:33
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
#9, ez a lételemük. Nem tudok mást elképzelni, felkel reggel, azt mondja magában "Húú, de jó/rossz napom van, mit csináljak? Há, felmegyek a Gyakorira, és kötekedek egyet egy normális kérdés alatt!".
2021. jan. 2. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!