Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » 4 Kamerás megfigyelő rendszer,...

4 Kamerás megfigyelő rendszer,straus. Megéri az árát?

Figyelt kérdés

Valaki esetleg használ ilyen tipusú kamera rendszert?

Elég jó árban hozzá lehet jutni. Véleményekre vagyok kíváncsi. Akinek van az legyen szives le írni az előnyeit,hátrányait.

Köszönöm!

2020. dec. 18. 21:07
 1/2 Vortrex ***** válasza:

Ugyanazt a noname kínai tömegterméket árulja a saját neve alatt, szerintem felárral, nem tudom mennyiért találtad, de ezekhez ~15e ért is hozzá lehet jutni.

Egyébként teljesen használható. A központi egység megbízható, könnyen kezelhető, egy monitorra vagy egy tv-re rádugva egy egérrel nagyon felhasználóbarát, de telefonról nehéz elérni a kamerák képeit, nem lehetetlen, de már hekkernek kell lenni, hogy összejöjjön.

A kamerák kis látószögűek és kicsi a felbontásuk, kb. 5m-ig teljesen jó a minősége, ilyeneket használnak a kisboltokban, de egy nagyobb udvart nem érdemes ezzel bekamerázni. Éjszaka kicsit zajos a képe és szintén olyan 5 méterig vállalható. Kültéren fontos, hogy ne érje közvetlenül eső vagy nap, egy ragalja alá szerelve évekig elvan.

Szerintem nagyon megéri az árát, már csak azért is, mert ugyan ezt a minőséget egy vagyonvédelemmel foglalkozó cégtől 100ezer alatt nem kapnád meg.

2020. dec. 19. 08:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen 15.000Ft környékén hozzá lehet jutni. Nagyon köszönöm a válaszodat,sokat segítettél vele! Én udvarra,garázsra szerettem volna.De meg mondom őszintén én telefonnal szerettem volna nyomom követni az eseményeket.

Alszom rá még egyet,de valószínű,hogy leteszek erről a tipusról.

Meglátjuk. Mégegyszer ezer köszönet!

2020. dec. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!