1/11 anonim válasza:
Tönkrement a látókád?
Szállítás és fizetés
Házhozszállítás
Csomagautomatába szállítás
Spórolja meg a házhozszállítási dijat, és vegye át megrendelt termékét újonnan nyílt átvevőpontunkon DÍJMENTESEN!
2/11 A kérdező kommentje:
Spórolja meg a házhozszállítási dijat, és vegye át megrendelt termékét újonnan nyílt átvevőpontunkon DÍJMENTESEN! Igen ezt én is értem.
Megrendelés nélkül lehet az a kérdés.
2020. nov. 11. 08:56
3/11 A kérdező kommentje:
[link] itt azt irja lehet, de a weben nem találok róla semmit
2020. nov. 11. 09:00
5/11 A kérdező kommentje:
Na én elmentem. Ott valami telephely van. A portás szól hogy kb 3 hónapja megszünt. Azt mondja kevés volt nagyon a forgalom, én kerestem egyedül miatta bezárt.
2020. nov. 11. 12:01
7/11 A kérdező kommentje:
Csak nincs másik bolt ahol megtudnám venni.
2020. nov. 11. 13:01
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs bankártyám, anélkül nem tudom kiszedni a csomagautomatából, nem?
2020. nov. 11. 13:53
10/11 anonim válasza:
Rendeld hazhoz utanvettel. Vagy ha te nem tudod atvenni, akkor beszelj egy ismerosoddel/szuleiddel/szomszeddal, aki esetleg raer, es rendeld hozza. De egyebkent amikor a megrendeles vegen kivalsztod az automatat es a fizetesi modot, ki fogja irni, hogy csak kartyaval vagy esetleg keszpenzzel is lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!