Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudok ilyen fotókat...

Hogyan tudok ilyen fotókat csinálni?

Figyelt kérdés
Melyik filter az ami ilyen képeket ad? [link]

2020. okt. 24. 10:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Milyeneket?
2020. okt. 24. 11:09
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Ne tiktokos linket dobj, hanen linket FOTÓKRA.
2020. okt. 24. 11:11
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha ilyen stílusban vagy csak képes kommunikálni, akkor segítsen neked az akinek hat anyja van.

A linken egy videó van, ahol pár iszonyat gyenge minőségű fénykép szalad el az ember szeme előtt pár másodperc alatt. Nem látni belőlük semmit, még ha megállítom se.

Mondjuk annyi legyen elég, hogy te - ha csak filterekre vágysz - nem leszel képes még csak távolról hasonlót sem létrehozni.

2020. okt. 24. 11:29
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Tölts le egy kultúrafiltert, meg egy gyerekszobafiltert a tehénistálló szűrővel, és akkor legközelebb normális hangnemben tudsz beszélni.
2020. okt. 24. 11:42
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Egy sima zs kategóriás telefon insta filterekkel.
2020. okt. 24. 11:43
 6/14 A kérdező kommentje:
gyerekek ne már , hogy én simán megállítom a képeket ti meg nem és a valaki rányom a profiljára akkor csomó ilyent dob be ahol egyesével megmutatja. De itt csak a technikát és nem a filtert mutatja és idegesítő,hogy nem tudtok semmi értelmes választ adni csak leszólni.
2020. okt. 24. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

"Istenem ez egy olyan videó ahol a csávó a fotóit mutatja! Mielőtt elkezdtek pofázni nézzétek már meg a linket!"

Megnéztem a linket, sokra mentem vele! Semmit nem látni érdemben, amennyit láttam arról meg az a véleményem, hogy egy 8-10 éves gyerek is tud ilyesmit produkálni, csak kerüljön a kezébe valami fényképezésre alkalmas eszköz, mondjuk egy 2000-es évek eleji 2,5-3 MP-es kamerával rendelkező mobiltelefon.

2020. okt. 24. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Ha már tiktok, akár meg is nézhetnéd. Az egyik például így

[link]

Ezeken nem a filter a lényeg, hanem a nézőpont, a téma megfelelő beállítása.

"ha valaki rányom a profiljára"? Te miért nem nyomtál rá? Vagy ha igen, miért nem nézted meg?

2020. okt. 24. 12:16
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Ha választ akarsz akkor hadd ne nyomkurásszuk már mi a profilokat jó?

Ha értelmes választ akarsz elsők között írtam le, mi a teendő.

Ha képekről akarsz kérdezni, akkor NE videót linkelj, ha kérhetlek.

Keress néhány olyan képet, amiről kérdezni szeretnél, és hidd el nekem, hogy rövid időn belül értelmes válaszokat fogsz kapni

2020. okt. 24. 12:45
 10/14 A kérdező kommentje:
2020. okt. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!