Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen zoom és nagy látószögű...

Milyen zoom és nagy látószögű objektívet vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Canon 250D-hez szeretnék egy jobb zoom és egy nagy látószögű objektívet 100e körűl.

Tulajdonképpen portrékra, közelképekre és tájképekre kéne. (Meglepő mi?)

Javaslatokat várok nem pedig “menj el és tanuld meg” válaszokat. Ha esetleg indokolnál is megköszönném.

Sigma objektívekről ha valaki nyilatkozna duplán megköszönném.

Esetleges váz csere ötleteket is meghallgatok, mire érdemes váltani.

Válaszokat előre is köszi!

2020. szept. 28. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Nos, a 70-200-asból van kb egy tucatnyi. Csak Canonból van vagy hét:

3féle 70-200/4

4féle 70-200/2,8

Aztán van ilyen Canon bajonettel vagy három-négyféle más gyártótól Canon bajonettel.

Én, őszintén szólva rendkívül ingerült lennék, ha kapnék egyet ebből a tucatból, de nem azt, amire vágyok. Ilyen professzionális ajándékot az ember nem vesz háttérinformációk (az alany kifaggatása óvatosan) nélkül.

Sajnos, ezek használtan 120 eFt és félmillió Ft között cserélnek gazdát. A fotózás nem olcsó dolog. Olcsó alternatíva az EF-S 55-250 - amig kropos vázról van szó, főleg használtan. Használtan a 70-300-asok sem megfizethetetlenek, és azoknak a képe úgyis csak 200-ig jó. De múltkor láttam a jófogáson 90 eFt-ért egy 70-300-as DO objektívet, kérdés, hogy milyen állapotban volt. Ezek itt Canonok, amiről beszélek.

2020. szept. 28. 21:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kielégítő választ!

Ez esetben lehet a 70-200-ast jegelem amíg nincs elég információm milyet szeretne. A többit megnéztem és jónak tűnnek köszi!

sigma 18-200 f3 5-6.3 ii hsm ( ezt kaptam most infónak ) Ha erről érkezik egy vélemény, esetleg összehasonlítás a fentiekkel, a témát lezártnak is tekintem és köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 28. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ember a Sigma utazózoom felett húzza meg a határvonalat.
2020. szept. 28. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!