Hobbicélú felhasználók! Mennyi az az összeg amit nem sajnáltok egy vázért?
Úgy írok, hogy nem vagyok fotós, de ettől még végig lehet olvasni.
Ez teljes mértékben az egyéntől függ.
Te tudod, hogy mennyire van rá szükséged, te tudod, hogy mennyit ér neked.
Van egy állat, amiért én megadnék megadnék rengeteg pénzt. Mert nekem sokat jelent az az állat.
Fejlődni szeretnél? Talán még gyönyörködnél is a vázában? Esetleg használnád másra is? Az értéke növekedhet.
Ha sokat tudsz általa fejlődni, akkor sokat képes vagy kiadni. Ha nem ér sokat, akkor nem adsz ki sokat, tehát tőled és a pénztárcádtól függ.
Aki tud fotózni, annak teljesen felesleges drága váz s hobbi esetén pláne.
Bőven elég vagy még sok is egy 100e-es váz is...fizetés meg legyen 2 millió, ha kell írni valamit;)
5
Átlagos emberek csak néha fényképeznek:DDD
A hobbisok sűrűbben:DDD
De, hogy megboldogultan távozz, nekem egy olcsó gép is jó, mert tudok;)
Kérdezni is kellene tudni;)
canobix:
Két féle hobbicélú felhasználás van. Az egyik amelyik minden pénzét arra költi, és van az átlag, aki azért észnél van. Én az utóbbira vagyok kíváncsi.
A te általad említett "átlag" az nem hobbicélú, az csak megveszi, mert 1 hónapban 1x lefényképez valamit.
Miért kell belekötni mindenbe? Egyértelmű a kérdés: Hobbicélú felhasználás, mennyit költöttél, mennyi volt a fizetésed. Ennyi. Két adat.
Többiek értik? Neked ide kell jönnöd és irkálnod, hogy milyen profi vagy, de senkit se érdekel. Nem ez volt a kérdés.
Többieknek köszönöm!
9
Nem érzed poénnak, hogy egyértelmű kérdésről regélsz, aztán kifejted, hogy kettő:DDD
Amúgy, mi vagy te, valami aranyásó, hogy mások fizetéséről nyomozol;)
A többiek elnézik bakidat s naivak kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!