Tudnátok nekem olyan kamerákat javasolni mint a Gopro, csak olcsóbban?
Azt, hogy olyan legyen mint a gopro az alatt azt értem, hogy fejre tehető, tehát nem kell kézzel fogni. A telefonom kameráőja is elég jó, csak kéz nélkül nem tudom használni :D
A másik szempont, hogy olcsóbb legyen, mint a gopro. Jó minőségűt szeretnék, de persze nem olyan minőségűt, mint amit a gopro nyújt, mert nem akarok annyi pénzt áldozni rá. Kamerának és fényképezőgépnek is jó a telefon, ez csak egy helyettesítő eszköz lenne.
Köszi!
használt gopro!
a 6-os nagyon jó!
Ez se rossz ötlet, csak nem tudom az mennyibe fájna, meg hogy kitől vegyek, hogy fix hogy jó legyen, működjön stb. Nem a márka számít igazából, hanem hogy fejre tehető, vagy kéz nélkül használható legyen, meg azért ne legyen trágya. (persze nem is nagyon magas minőségű szintet várok el. Nekem a 80k-s Samsung telóm is jó felvételeket készít)
Kezdő vlogger lennék, kezdéshez nem szeretnék drágát venni zsebpénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!