Szerintetek mi az ajánlott kamera a számomra?
Jelenleg van egy Canon EOS 250D fényképezőgépem kit lencsével/tele objektívvel, nagy látószögű objektívvel és egy két fix lencsével. De kellene egy olyan kis MILC amit tudnék hordozni éppen akár fotózás akár videózás szempontból. Itt kerültem bajba ugyanis nem tudom hogy most milyen fényképezőgép lenne jó a számomra. Maradnék a 200ezer Ft alatti árkategóriában és amit néztem egy Canon EOS M200 vagy M50 vagy egy Sony A6000
Főként szempont lenne hogy ha kell akkor a meglévő objektívvel kompatibilissé lehet hozni mert elképzelhető hogy használom akár rendezvény fotózásán mind két fényképezőgépet.
Talán hordozás szempontból úgy láttam hogy a Sony előnyösebb lehet ha tényleg USB-ről tölthető akár mert okostelen miatt egy USB adapter mindig akad nálam kéznél. De érdekel kinek mi a tapasztalata és ki mit tud ajánlani ebben a koncepcióban. Releváns válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!