Átlagos fotózásra megfelelő lenne?
Átlagos fotózás alatt annyit értek, hogy egy telefonnál szebb képet tudjak készíteni, nyaralásoknál, eseményeknél főként. Az alábbi gépet néztem ki:
Canon eos 4000D+ 18-55mm DC III objektív
nem rossz!
bár én egy kicsit hosszabb obit vennék utazáshoz
Kezdetnek inkább canon 2000D és rátenni egy ajánlott 18-135mm IS vagy 18-200 IS obit.
Viszont, ha csak kirándulgatás, nyaralás, akkor inkább egy panasonic fz300, abban minden benne, ami kellhet, mint 2,8 fényerő 600mm-ig, tuti stabi, 4k videofelvétel, wifi...
A telefonoknál jobb, de kicsit gyengébb a tükrösöknél viszont könnyebb-kisebb.
Azt ne feledd, hogy cipelni kell tükrösöket, nem mint a telefont.
8:
Azok valószínűleg hibahatáron belüli eredmények, vagy a tesztpéldányok minőségbeli szórása okozza, egyébként az IS II és a III (DC) egyedül a stabiban különbözik, a számozás megtévesztő, mert amúgy egyszerre adták ki ezt a kettőt. Ugyanis ezen a vonalon az I, II, IS volt a megjelenési sorrend, majd III és IS II egyszerre.
A 2000D-t árulják mindkettővel, a 4000D-t csak a stabi nélkülivel, a III-al.
ha egyformák, akkor szüret.
Azt nem értem, kinek volt ez a számozás megtévesztő. :D
A hibahatáron belüli eredményes mondat négy évre nullázza a hozzászólásaid komolyságát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!