A Nikon D3200 megérheti erre?
Tudom, hogy DSLR-t nem veszünk videózásra, de nincsen meg a keretem egy rendes camcorderre sajnos, és a D3200-asokat elég jó áron, már-már 30-40E Ft-ért is láttam használtan. Fotóznék is vele, mikrofont is dugnék bele (már megvan) és állvánnyal lenne használva (az is már megvan.)
Láttam, hogy 4GB, ill 20 perc a limitje egy huzamban. A perc része nem is izgat, mert lássuk be nem túl gyakori hogy egy felvétel olyan hosszú. A 4GB viszont aggaszt, mert 1080P 60FPS mellett a kisseb sportkamerám már volt hogy nagyobb fájlt hozott ki (tömörítéssel persze).
Szóval a lényeg: Láttam hogy már elég régi ez a gép (nem tudom sajnos melyik év, ha valaki tudja írja meg). Viszont tud 1080P-t, és mivel nincsen speciális igényem (utómunkát megtudom csinálni) ezért kérdem én, hogy ebben a (használt piaci) áron megérheti-e hosszú távra? Ha tudtok alternatívákat, azt is megnézhetem. Új persze nem fér bele jelenleg. Nikonos van a rokonságban, a lencsék nem okoznak gondot (hogyha kompatibilis) Csak egy váz és valami alap cucc kellene...
Köszönöm a segítséget!
"Tudom, hogy DSLR-t nem veszünk videózásra, de nincsen meg a keretem egy rendes camcorderre sajnos, és a D3200-asokat elég jó áron, már-már 30-40E Ft-ért is láttam használtan."
Nem a francot, pont hogy rengeteg videós használ akár pont ilyen gépet csakis videózásra, remek videókat lehet készíteni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!