Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A Nikon D3200 megérheti erre?

A Nikon D3200 megérheti erre?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy DSLR-t nem veszünk videózásra, de nincsen meg a keretem egy rendes camcorderre sajnos, és a D3200-asokat elég jó áron, már-már 30-40E Ft-ért is láttam használtan. Fotóznék is vele, mikrofont is dugnék bele (már megvan) és állvánnyal lenne használva (az is már megvan.)

Láttam, hogy 4GB, ill 20 perc a limitje egy huzamban. A perc része nem is izgat, mert lássuk be nem túl gyakori hogy egy felvétel olyan hosszú. A 4GB viszont aggaszt, mert 1080P 60FPS mellett a kisseb sportkamerám már volt hogy nagyobb fájlt hozott ki (tömörítéssel persze).

Szóval a lényeg: Láttam hogy már elég régi ez a gép (nem tudom sajnos melyik év, ha valaki tudja írja meg). Viszont tud 1080P-t, és mivel nincsen speciális igényem (utómunkát megtudom csinálni) ezért kérdem én, hogy ebben a (használt piaci) áron megérheti-e hosszú távra? Ha tudtok alternatívákat, azt is megnézhetem. Új persze nem fér bele jelenleg. Nikonos van a rokonságban, a lencsék nem okoznak gondot (hogyha kompatibilis) Csak egy váz és valami alap cucc kellene...

Köszönöm a segítséget!

2020. jún. 17. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Jobban jársz egy MILC-el hasonló árban. Camcoder már a múlté legalábbis ebben az árkategóriában.
2020. jún. 17. 14:00
 2/10 A kérdező kommentje:

# Rendben eszembe se jutottak a MILC-ek. Kérdés: [link]

és

[link]

Között van különbség? Mert eléggé nagy az ár különbség

2020. jún. 17. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
USD árfolyam miatt de mint látod itthon is árulják 800k-ért is.
2020. jún. 17. 16:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Szóval ha ott rendelném meg akkor konkrétan "szinte semmiért" hozzá jutnék egy kb. félmilliós géphez? Csak mert szerintem az abszolút jó lenne.
2020. jún. 17. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha a 760 ezer neked szinte semmi...
2020. jún. 17. 17:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Én ott egy $100 valami dollár láttam, de rendben:D
2020. jún. 18. 02:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen egy hétre bérelni. Nem véletlen borrow lenses az oldal neve.
2020. jún. 18. 05:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor én láttam rosszul, köszi!
2020. jún. 18. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy DSLR-t nem veszünk videózásra, de nincsen meg a keretem egy rendes camcorderre sajnos, és a D3200-asokat elég jó áron, már-már 30-40E Ft-ért is láttam használtan."

Nem a francot, pont hogy rengeteg videós használ akár pont ilyen gépet csakis videózásra, remek videókat lehet készíteni vele.

2020. jún. 18. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de a DSLR-ek nem videózásra vannak, mert a szenzor nem úgy van tervezve hogy folyamatosan érje a fény mint pl. egy MILC-nél. De már sikerült döntenem, a D3200-ast választom, és majd amint úgy állok veszek egyet. Talán ide ki rakok egy demót, ha valakit érdekel, de ez sem most lesz. :D Köszi mindenkinek!
2020. jún. 19. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!