Fotónyomtatáshoz milyen nyomtató gépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Üdv, van-e valaki olyan,hogy ezen téren tapasztalata van?jöhetnek professzionális nyomtatók,amatör,hobbi szintű felszerelések,szval ami ár-érték arányba a lehetö legjobb. Kizárolag csak fotó nyomtatására kell.Kösz.2020. jún. 8. 16:59
1/4 anonim válasza:
Bármilyen tintasugaras. A lézer kizárt, az nem színhelyes, így fotó nyomtatásra alkalmatlan, szemléltető ábrák nyomtatására szokták használni ezeket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. jún. 8. 17:20
3/4 anonim válasza:
Én egy Epson P50-et használtam sokáig, A4-es méretig nyom 300 grammos papírra. Nagyon szép, de hosszú távon drága a tinta, ezért inkább laborban hívok már elő.
4/4 anonim válasza:
Hát, a bármilyennel lehet, hogy az eredmény is bármilyen lesz - de nem tudom. Élő embernek alighanem összesen kettő nyomtatóval van tapasztalata, mondjuk 15 éve kezdődött ez a lehetőség, digi fényképezés értelmes minőségben, és most megy lassan tönkre a második. :D Én egy Canon IP7250-est látok használni (a családtagjaim nyomtatnak fotókat), ezt egy sűrűn fényképet nyomtató barát ajánlására vettük.
A sűrű fényképnyomtatás sűrű pénztárcalapítást jelent, amúgy!
És persze igazán jó minőséget az ember úgy kap, hogy a beállításokba mélyebben nyúl bele, mint ahogy első gondolatra hinné, hogy elég.
És van az a vicc a filctollról és... Kezdem sejteni, hogy valahogy emiatt nem jelenik meg eme témájú hozzászólásom, amit tegnap írtam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!