Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Amikor usb kábellel töltőre...

Amikor usb kábellel töltőre teszunk egy eszközt számit s sorrend? Ugy értem elöbb az eszközbe kell dugni a kábelt aztán a tápbaa másik végét, vagy forditva vagy mindegy?

Figyelt kérdés

Számit e az hogy a kábel másik vége 220 V-os konnektorcsatlakozo, vagy egy szintén usb csatlakozo ami mondjuk laptpba megy?

Számit e hogy telefonrol, magasabb áramelvételu tablettről van e szo, vagy ép fényképezőgépről, kamerárol, esetleg modell akkurol s egy akkutöltő kábelről van szo?

2020. máj. 22. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít a sorrend!
2020. máj. 22. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy
2020. máj. 22. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Minden esetben teljesen tökmindegy.

Az usb-t teljesen bolondbiztosra tervezték.

2020. máj. 22. 10:56
 4/8 Szirty ***** válasza:
76%

"bolondbiztosra tervezték."

Na ja. Eltekintve attól, hogy a gondos tervezés eredményeképpen az USB-A csatlakozó méretit úgy határozták meg, hogy pont beleszorul az RJ45 aljzatba és a HDMI aljzatot is kiválóan le lehet vele gyalázni.

2020. máj. 22. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4: Hülyeség ellen nincs orvosság.

Láttam én már soros portba dugott USB pendrive-ot, ethernetportba dugott USB-nyomtatót, fordítva behelyezett RAM-modult, fordítva bedugott Molex-csatlakozót, stb.

De ha az ember ésszel, és nem erővel dugdossa a csatlakozókat, akkor nem lehet tévedni.

2020. máj. 22. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
"hogy pont beleszorul az RJ45 aljzatba" igen, ma is bedugtam, de a HDMI eddig megúszta.
2020. máj. 22. 13:16
 7/8 Szirty ***** válasza:

"Hülyeség ellen nincs orvosság."

Pontosan...

Csak azért jegyeztem meg mert azt írtad bolond biztos. De nem teljesen. :)

2020. máj. 23. 15:08
 8/8 Alex Fly ***** válasza:

Bolondbiztos. Rendszeren belül. Az már más kérdés, hogy egy tőle független szintén bolondbiztosra tervezett csatlakozóba bele lehet erőszakolni.

Mondjuk az is megéri a pénzét, aki nem veszi észre az RJ45 és az USB közötti különbséget...

Az már az EBCK tipikus esete.

2020. máj. 24. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!