Amikor usb kábellel töltőre teszunk egy eszközt számit s sorrend? Ugy értem elöbb az eszközbe kell dugni a kábelt aztán a tápbaa másik végét, vagy forditva vagy mindegy?
Számit e az hogy a kábel másik vége 220 V-os konnektorcsatlakozo, vagy egy szintén usb csatlakozo ami mondjuk laptpba megy?
Számit e hogy telefonrol, magasabb áramelvételu tablettről van e szo, vagy ép fényképezőgépről, kamerárol, esetleg modell akkurol s egy akkutöltő kábelről van szo?
Minden esetben teljesen tökmindegy.
Az usb-t teljesen bolondbiztosra tervezték.
"bolondbiztosra tervezték."
Na ja. Eltekintve attól, hogy a gondos tervezés eredményeképpen az USB-A csatlakozó méretit úgy határozták meg, hogy pont beleszorul az RJ45 aljzatba és a HDMI aljzatot is kiválóan le lehet vele gyalázni.
#4: Hülyeség ellen nincs orvosság.
Láttam én már soros portba dugott USB pendrive-ot, ethernetportba dugott USB-nyomtatót, fordítva behelyezett RAM-modult, fordítva bedugott Molex-csatlakozót, stb.
De ha az ember ésszel, és nem erővel dugdossa a csatlakozókat, akkor nem lehet tévedni.
"Hülyeség ellen nincs orvosság."
Pontosan...
Csak azért jegyeztem meg mert azt írtad bolond biztos. De nem teljesen. :)
Bolondbiztos. Rendszeren belül. Az már más kérdés, hogy egy tőle független szintén bolondbiztosra tervezett csatlakozóba bele lehet erőszakolni.
Mondjuk az is megéri a pénzét, aki nem veszi észre az RJ45 és az USB közötti különbséget...
Az már az EBCK tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!