Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik dront vegyem szerintetek?

Melyik dront vegyem szerintetek?

Figyelt kérdés
Mavic minirol lenne szo,csak az egyik CE s a masik FCC...Ahogy olvastam az fcc nagyobb tavot garantal,de mint magyarorszagi lakos,csak elonyom szarmazik belole ha az FCC -s modellt veszem?

2020. máj. 17. 23:08
A kérdező szavazást indított:
Mavic Mini FCC
Mavic Mini CE
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát ebből elég komoly viták szoktak kialakulni drónos fórumokon, csoportokban...

A Mini az első amit már nem lehet csak úgy átbillenteni fcc-be mint mondjuk az Air-t, mert már nem csak a telefon helyzete alapján nézi, hogy hol van, hanem a drón gps-ét is nézni, illetve a CE és FCC verzió hardveresen is eltér egymástól. Tehát elvileg lehetetlen átkapcsolni.

Ajánlom figyelmedve a facebookon a mavic minis csoportot

[link]

sok okos ember van ott akik pontosan elmondják mi a helyzet. Viszont ne tedd fel ezt a kérdés, mert leszedik a fejed, inkább használd a keresőt :D

Illetve a kérdéseidre szokszor arrogánsan válaszolnak - ezt meg engedd el a füled mellett, van néhány kihaénnem. A lényeg, hogy az infókat össze lehet szedni ott!

illetve ezt a videót nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=3jXQPj0c_Aw

2020. máj. 17. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ja még annyit, hogy FCC-s Minit szerintem nem kapsz EU-ban, azt amerikából kell beszerezni. Ha úgy rendeled, akkor tuti kifogják és fizetheted rá még a vámot is.

és valszeg a garit sem tudod rá itthon (és euban sem) érvényesíteni. Egy ilyen pici drónt meg elég könnyű lezúzni. Bár én még megúsztam (kopp kopp kopp) sok történet van a fentebb linkelt csoportban törésekről...

ezért is érdemes belépni, sokat lehet tanulni mások hibájából!

2020. máj. 18. 00:02
 3/4 A kérdező kommentje:
szia! En is benne vagyok abba a csoportba,amit kuldtel..Eredetileg oda szerettem volna irni,de epp amiatt,hogy ne szedjek le a fejem,inkabb irtam ide:)).Nem rendelve lenne,hanem megyek ki par hetre kulfoldre s azzal nem vagyok teljesen tisztaba,hogy vegyem meg ott nyugodtan,mert itthon is fogom tudni ugyanugy hasznalni s nagyobb hatotavom lesz,vagy pedig ne?
2020. máj. 18. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem követem egy ideje a DJI drónok alakulását, de azt tanácsolnám hogy Euba csak CE verziót használj. Oka van annak, hogy ez a kettő elkülönül egymástól, mivel másképp vannak kiosztva nálunk a rádiófrekvenciák, mint amerikában. Emiatt egy FCC verzió Euban használva valószínűleg hamarabb akad össze egy másik rádiós átjátszóval, aminek zuhanás lesz a vége. Persze, van aki FCC verziót használ, meg te is kockáztathatsz, de megéri?

Ha kintről hozod, azzal számolj hogy itthon semmi garanciád nem lesz rá, nem fogod tudni érvényesíteni, csak ha kipostázod amerikába. Ez viszont több tízezer forint, ennyit pedig nem biztos hogy megér a dolog.

2020. máj. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!