Kriss5 kérdése:

Ip kamera rendszer nettel összekötése hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Telekom nál vagyok es lenne egy olyan kérdésem hogy kamerát szeretnék fel rakni nem wifis kamera hanem amit egy készülékhez kell csatlakoztatni(asztali rögzitő) és működnek kamerák meg minden de nem tudom nettel össze kötni az asztali rögzitőt egyszer sikerült de utána nem . Es még egy kérdes ha ez lehetséges mobil nettel hogy tudom-e nézni ?

2020. máj. 3. 21:37
 1/1 anonim válasza:
100%
Nekünk is telekomos a kérünk bár szerintem az mindegy. A modemet és a kamera beltériét egy net kábelel összekötöttük és automatikusan csatlakozott a netre. Van egy alkalmazás az Xmeye ezzel tudod össze hozni a kamera beltérit így tudod nézni a telodról. Youtubon van fent róla pontos videó hogy kell csinálni.
2020. máj. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!