Létezik ilyen kamera?

Figyelt kérdés
Olyan mini kamerát szeretnék ami kb gomb nagyságú és nem igényel semmiféle vezetéket ellenben wifin keresztül otthonról nézhetem számítógépen mi történik ugyanis van egy tanyám úgy 1km-re a házamtól és a lakásom belső részét szeretném megfigyelni vele.válaszokat előre köszönöm.

2020. ápr. 20. 18:35
 1/4 anonim válasza:
gomb nagyságú nem igen hiszem de vannak ilyen kis kamerák amit egész jól el lehet rejteni azt nem tudom hogy wifis e de ha rögzíteni szeretnél akkor valami jobb minőségűt érdemes venned akár éjellátót is
2020. ápr. 20. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a lényeg az lenne hogy nagy hatótávolságból tudjam figyelni a tápellátását megoldanám külső aksival
2020. ápr. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Üzembiztosan külső akkuval sehogy. Kb 2-3 naponta kellene töltened az akkut, még akkor is ha autós akkut teszel rá. Egy ip kamera lenne megfelelő neked, azt távvezérelni is tudod. De aktív internetkapcsolat és hálózati táplálás kell hozzá.
2020. ápr. 21. 10:01
 4/4 anonim válasza:

Olyan kamerát tudok ajánlani, pár ezer forintért beszerezhető már, ami kis csavarnak van álcázva. Egy kis lapos kábelen van, ami befut egy pici dobozba amiben van a wifi stb.

A tápot én állandóra tenném konnektorból különben ahogy már írták korábban pár naponta tölteni kellene.

Bár javaslom inkább szerelj be egy mozgás érzékelőt ami akár csendben tud neked riasztani. Emellé lehet egy komolyabb kamerát. Nyilván attól függően mennyit áldoznál rá.

Jó rejtés lehet egy forgó kamera számára -amennyiben kültérre rakod- egy fecskefészek.

Egy adag botot össze fogsz malterral ráragasztod a kamera fejére, így mikor körbeforgatod vele együtt forog.

2020. júl. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!