Használtan vázat érdemes kockáztatni?
Én pl. nagyon jó állapotban adtam el a gépvázamat jóformán bagó áron (többért nem vették meg)
Előtte márkaszervízben átnézték és azt mondták hogy ez még szinte új.
De ha a az illető tulajdonos leejtette és odaütötte párszor azt nem fogja neked bevallani, még akkor sem ha vannak sérülések a vázon.
Tehát kockázatok vannak.
Mindenesetre érdemes olyat venni amin semmiféle sérülés nincsen még a kijelző is karcmentes mert az arról árulkodik, hogy vigyázott rá a gazdája.
A vázak szerencsére nagyon gyorsan veszítik az árukat, egy 2015-ös gépet már meg lehet venni egy új belépőkategóriás gép áráért.
Szerintem érdemes rámenni az olyan gépekre amiket stúdióban használtak, lehet olyan gépeket találni, amik egész életükben egy állványon álltak, és itthon is javában folyik a tükörreflexes gépre váltás a profi fotósok körében, tehát kategóriaváltás miatt is sok hobbifotós teszi fel a gépeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!