Nikon D3500 miért írja, hogy: "Élő nézet indítása sikertelen"?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 13:06
1/7 anonim válasza:
Az élő nézet indítása sikertelen. Kérjük, várjon. —
A fényképezőgép belső hőmérséklete magas.
Az élő nézetben végzett fényképezés vagy a videofelvétel folytatása előtt várja meg, amíg a belső áramkörök lehűlnek.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam. Napok óta nem jó... Gondolom "kihűlt" volna.
2020. márc. 6. 15:00
3/7 anonim válasza:
Ja bocs, azt hittem te is egy vagy a sok balfék közül aki nem tudja még a használatit sem elolvasni :D
Fotózni, videózni tudsz vele - értsd: a tükröt felcsapja, a zár működik? - volt olyan széria ahol eltörött valami kis műanyag pöcök és emiatt nem működötött a zár.
próbáld meg ezt: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Képet se készít sajna! Köszi.
2020. márc. 7. 08:07
5/7 anonim válasza:
Ajjajj... akkor ebből szerviz lesz... :(
6/7 anonim válasza:
"Ja bocs, azt hittem te is egy vagy a sok balfék közül aki nem tudja még a használatit sem elolvasni"
Nem, ő az a balfék aki nem képes minden fontos információt megadni a kérdésben, mindent utólag kell kihúzni belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Már írtam a szervíznek, köszi!
2020. márc. 8. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!