Fényképezőgépet szeretnék vásárolni, de segítségre szorulok, rutintalanságomból adódóan. Ti mit javasoltok?
A szituáció a következő:
~Nagyon szeretek fotózni, eddig 99%-ban telefonnal keszítettem a képeket, de a visszajelzések alapján egész jók lettek, nekem is tetszettek, azt mondják egész jó érzékkel fogom meg a dolgokat/témákat/tárgyakat.
~Szívesen fotóznék tájat, portrét, makrót, illetve adott esetben mozgásban lévő dolgokat (pl meccsen az embereket)
~Elég laikus vagyok a profibb gépekhez, de mindenképpen szeretnék egy picit komolyabbra beruházni, aztán azzal kiismerni magam. Kb.: 200-220 000 Ft-ot szánnék rá maximum, de azt is megköszönném, ha megírnátok adott esetben, ha ezek nagyon gyermeteg álmok ennyiből.
Nagyon megköszönném ha dobnátok pár tippet, hogy ti mit vennétek ebben a helyzetben, illetve milyen objetívet javasoltok például.
Előre is köszi, pacsi Mindenkinek!
Nagyon jó objektíveket lehet kapni elfogadható áron
pl.
Pana 14mm f2,5
Pana 42,5 f1,7
oly 60mm f2,8
élesek gyorsak kiváló képminőséggel
mindegyiket 100ezer körül vettem illetve olcsóbban és ez le is fedi azt amire szükségem van.
Ja, amire neked. Ő meg meccsen akar fotózni, oszt a Pana 70-200/2,8-a meg a 220V-nál 949 890 Ft.
Nem is az olcsó objektívekre gondoltam drága alatt. :D
Canon Powershot G7 X Mark II
Ez bőven elég lenne kezdésnek. Ha eddig csak telefonnal fotóztál, akkor bőven elég lesz pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!