DSLR MILC gépet rendelni szoktad vagy boltban megvenni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 20:28
1/4 anonim válasza:
Én rendeltem, az emagon ép akciós volt akkor.
2/4 anonim válasza:
Az első vázat boltban vettem, azóta Amazonról rendelek. Objektívvel hasonló a helyzet, az első 2-3 darabot még boltban vettem, kipróbálgattam, ügyetlenkedtem (és persze nem derült ki, hogy szar), vissza kellett vinnem, válogattam tovább. Macerás.
Azóta inkább Amazonról rendelek. Itthon, kényelmesen, kvázi éles körülmények között tudok tesztelni, saját rendszeren, otthonos körülmények között nézegetni a készített képeket - és ha nem vagyok megelégedve, visszaküldöm és hozzák a következőt vagy egy másik modellt vagy kapom vissza az árát. Számomra sokkal kényelmesebb.
3/4 anonim válasza:
Az interneten vásárolom de mindig érte megyek
Ha bontott a csomagolás tuti nem veszem át
4/4 anonim válasza:
Rendeld. Legtöbbször olcsóbb is picivel, viszont a minőség ugyanaz és otthon ülsz közben kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!