A modellügynökségeknél kb. mennyi pénzért lehet modellt, , bérelni" művészi fotózásra?
Nem vagyok tisztában ennek a folyamatnak a menetével. Ha valaki ismer olyan netes forrást, ahol ennek utána tudnék olvasni vagy ha van itt ebben tapasztalt ember, akkor megköszönném a segítséget.
Nemrég kezdtem el portrékat fotózni és előbb-utóbb szeretnék profi modellekkel is dolgozni.
A fotózás célja nálam kifejezetten művészeti.
Előre eltervezettből nem sokat. Nyilván az utazások közbeni kattingatásból sok volt.
A lényeg, hogy nem most akarom a modelles dolgot elkezdeni, csak ha majd később, ha már belejöttem, akkor tudjam előre, hogy mit kell csinálni.
bármennyire meglepő is, azt kell tenned, hogy meg keresel egy ügynökséget és ők elmondják a saját áraikat, meg a saját procedúrájukat.
például először valószínűleg szerződést kell kötnöd az ügynökséggel, akár bizonyítandó kell nekik, hogy megfelelő szakmai szinten vagy. bizonyos ügynökségek esélyes h nem üzletelnek akárkivel, míg mások nem ennyire válogatósak. ugyanígy az áraik is nagy mértékben eltérhetnek. amiről ők maguk tudnak tájékiztatást adni - valószínűleg a weboldalukon meg is teszik amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!