Szerintetek hol lehet jó képet csinálni?
Hol lehet? Inkább hol nem lehet?
Akinek van szeme hozzá, bárhol meglátja a témát.
Nem kell ahhoz egy egész falu, ki sem kell menni az udvarról.
én is is faluban lakom, mégis tudok jó képeket csinálni még telefonnal is.
Mondjuk van egy insta oldala a falunak, oda olyan balf...z képeket tesznek fel a parasztok, hogy vonyítok kínomban.
nézz olyan képeket a neten amik tetszenek és azokat próbál leutánozni. Képzeld el hogyan csinálhatta a készítője, próbálkozz, láss ne csak nézz! csináld több szemszögből, olyanokból amikről azt gondolnád ááá onnan biztos sz.ar kép lesz - meglátod az lesz a legjobb!
Az insta, flickr, stb képmegosztó oldalak tele vannak olyan képekkel amiket telefonnal lőttek egy buszmegállóból a buszra várva.
nekem is olyan háttérkép van a telefonomon amit 2 hete csináltam az udvarból amikor kimentem fáért. Szép volt az ég, lőttem egy képet, megvágtam, megfényeltem és már olyan is volt mint amit a neten látsz.
időkép.hu-n is szerették! :)
Ha pl. Természet fotózással foglalkozol akkor bárhol ahol van természet
Makró fotó meg pláne
1 Terrabájtnyi olyan anyagom van, amit a udvaron és a kertben fotóztam, szóval ki sem mozdultam otthonról :-)
[Persze például vakondok uraságot nem lehet úgy megfotózni, hogy odacsörtetek. Az egy félnapos meló :-) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!