Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Webkamera vásárlásnál inkább...

Webkamera vásárlásnál inkább az adatokat (felbontás) vagy inkább a márkát vegyem figyelembe?

Figyelt kérdés
Sajnos ha mind a kettőt szeretném, akkor az olyan összegű, ami már nem fér bele. Ha húszezer alatt tudnátok jót ajánlani azt is nagyon köszönöm.

2019. dec. 19. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendelsz valami noname szart kínából, ami elvilge mindent tud (mindent is), az valójában tizedannyit sem fog tudni.

Ha rendelsz egy papíron kisebb tudású márkás, minőségi terméket, az biztos, hogy tudni fogja azt, amit kell neki.

2019. dec. 19. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam pl.a kínai 6500 Ft kamerának jobb a képe mint az itthon vásárolt(szaküzlet)szintén kínai 22000 Ft nak.😂
2019. dec. 19. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Még sohasem rendeltem Kínából és nem is tervezem. Itteni boltból néztem a Geniust és a Canyont ami bizonytalanabb mint mondjuk Microsoftot vagy Logitech-et venni, így értettem.
2019. dec. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!