Fotós mobillal fotóz. Foglaltam egy időpontot fotózásra. Ma ráírt a fotós, hogy ne lepedők meg, de ő mobillal fotóz. Létezik ilyen fizetett Fotós? Milyen minőség ez?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 19:32
11/18 anonim válasza:
küldj linket had röhögjem szarrá magam!
12/18 anonim válasza:
Fotós mobillal fotóz. ( ? ) :)
Ez ugyan az a kategória mint:
Bottal festeni,
Légpisztollyal vaddisznóra vadászni.
Kis polskival rallyzni...
Zsebpecával villantózni...
Guminővel randizni...
Falábbal gólt lőni...
soroljam még....:)
Gombostűvel tetoválni....
13/18 anonim válasza:
Ha publikus az illető, akkor én is kérek szépen egy linket hozzá. Nem fikázáshoz, valóban érdekes lenne látni, mit hoz ki belőle.
14/18 anonim válasza:
Biztosa olvastátok azt a cikket, hogy híres fotós kezébe nyomtunk egy mobilt, és...
15/18 anonim válasza:
n+1 ilyet olvastam. De ettől még a "híres fotós" nem fogja eldobni a felszerelését hogy onnantól csak mobillal dolgozzon.
16/18 anonim válasza:
"Kis polskival rallyzni..."
Nana! Az igenis nagy feeling!! :))
17/18 anonim válasza:
Privátban nekem is elküldhetnéd a hirdetését, kíváncsi lennék ki fotóz mobillal
18/18 anonim válasza:
Mos óvastam a faciális bukkon:
Gregus Máté divatfotós kipróbálta a Profoto legújabb termékét, a Profoto C1 Plus-t, amely magasabb szintre emeli a telefonos fotózást. A Profoto rendkívül előremutató kompakt kiegészítője a C1 Plus „stúdió vaku”. A Profoto Clic Gel mágneses színezőfóliákkal pedig színes és változatos fotókat készíthetsz...🤩
Nem csoda, hogy egyesek rögtön úgy gondolják, elég a mobil. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!