Debrecenben hol lehet jó képeket csinálni?
Figyelt kérdés
Olyan helyekre gondolok ahol jó képeket lehet csinálni (pl.:graffitis fal,stb.) Tudom hogy lehet a Nagyerdőnél vagy a stadion előtti parknál is lehet jó képeket csinálni de én szeretnék máshol is képeket csinálni. Valami különleges helyre gondoltam.2019. okt. 19. 22:33
1/2 Metionin válasza:
Próbáld az elhagyatott épületeket, a Debrecenben hallottam fb csoportban mind fent van valamelyik posztban. Plusz nekem tetszenek bizonyos nagy régi kapuk is, mint ami pl. a Batthyányi sétálón vannak este amikor bezárják őket, meg ott a kulcsos kapu is.
2/2 Metionin válasza:
Ja meg a Tattoo Café Crew utcájában van egy tök jó graffitis fal, asszem a tetkós srácok csinálták.
+ botanikus kert ha szereted a fákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!